Just idag är jag stark

Kenta och Stoffe. Vilka livsöden. Så många människor de skulle komma att påverka hade de nog ingen aning om när de stod med sina tofsiga mods-frillor i Stefan Jarls första trilogi-del. Själv såg jag den för första gången häromveckan och blev helt betagen. Kenta är verkligen ett knippe historia, men också en verkligt skön lirare helt enkelt. Nån man gärna hade svept en pilsner med innan han dog.

Så till den stora snackisen - Engla-mördaren, som nu erkänt ännu ett mord. Flagrant miss av gävlepolisen att inte topsa killen, med tanke på tipsen som kommit in och med den bakgrund han hade. I Pernillafallet hade ju över 700 män topsats. Hur fan fick man ihop alla dem men missade nån inom 4 mils radie som var straffad för grova sexbrott? Lottade man eller? Stackars flicka i varje fall. Vilka fruktansvärda sista minuter hon måste haft i livet..

Förra veckan blev det ledarskapskurs med utochinvändning av själ och innersta tankar. Nä, riktigt så allvarligt var det inte, men schysst käk och trevligt Bastubad på kvällarna blev det. Psykologiska tester för att se vilken ledarstil man var gjordes och det var minst sagt intressant att se hur människor började identifieras i de astrologiska beskrivningarna av vilka roller man var/förväntades vara.

Nu hoppas jag på lite mer värme och en lottovinst, då min och babys ekonomi är totalkörd i botten. Nästan dags att kalla in lyxfällan.

RSS 2.0